Ergonomische bureaustoel

De collectie ergonomische bureaustoelen van Bimos

Bimos heeft een zeer uitgebreid assortiment ergonomische bureaustoelen voor zowel de kantoor-, particuliere- of thuiswerkplek. Het maakt overigens niet uit of u enkele óf honderden exemplaren zoekt, of ze geel, groen of blauw dienen te zijn, of ze in de fabriekshal moeten staan of op het directiekantoor, Bimos heeft een ergonomische bureaustoel voor elke werkplek.

ergonomische bureau stoelEen ergonomische bureaustoel van groot belang

Wanneer u meer dan 6 uur achter elkaar per dag achter een beeldscherm werkt, dient uw bureaustoel vanuit de Arbowet aan ergonomische richtlijnen te voldoen (NPR 1813). Daarnaast is het van groot belang dat uw ergonomische bureaustoel ook op de juiste manier afgesteld wordt. Daarom wordt in het aanbestedings /aankooptraject altijd samen met de experts van Bimos gekeken naar de juiste zitoplossing, de juiste ergonomische bureaustoel. Ook na de aanschaf staan de specialisten van Bimos voor u klaar om u te helpen de juiste instellingen te vinden voor uw bureaustoel want een goede zithouding voorkomt lichamelijke klachten zoals rug- en nekpijn. Door middel van een goede ergonomische bureaustoel, kunt u de stoel zodanig instellen dat een actieve en gezonde zithouding ontstaat. Een goede zithouding draagt bij aan werkplezier en de arbeidsproductiviteit.

Kosten besparen met een ergonomische bureaustoel

Lage rugklachten is één van de meest voorkomende klachten onder de Nederlandse beroepsbevolking. Een groot percentage van de beroepsbevolking heeft last van lage rugklachten, vooral werknemers met een zittende functie. De totale kosten betreffende lage rugklachten liepen in het verleden op tot 9,8% van het BNP (bruto nationaal product). Uit recent onderzoek blijkt dat een juist afgestelde ergonomische bureaustoel lage rugklachten sterk verminderd. TNO verricht op dit moment nog steeds onderzoek naar de gevolgen van verkeerd en langdurig zitten. Inmiddels is wetenschappelijk aangetoond dat goed zitten veel ellende kan besparen. Aarzel niet en zoek contact met onze specialisten via het formulier rechtsboven, voorkom problemen en bespaar kosten!!